Top Ad 728x90

Magyar kisfiú nyert gyermekszépségversenyt Dubajban

Ahogy a Blikk beszámolt róla a 6 éves Gráczol Tamás kimagaslóan jól teljesített a Mini Miss & Mister Multinationale 2017 világversenyen, mely kedden ért véget, Dubajban.


A gyermekszépségversenyen 8 országból összesen 18 gyermek vett részt Indiától Albániáig. A magyar csapat három gyermekből állt: a 6 éves Gráczol Tamás, 10 éves Domonkos Panka és 11 éves Tarsoly Zsófia képviselte hazánkat.

Gráczol Tamás a Mini Mister Multinationale Super Grand Prix díjat nyerte, mellyel ő lett kategóriájában a legszebb. A 6 éves kisfiúnak ez volt az első világversenye, de korábban Magyarárszágon már a Budapest Szépén is első lett.

Tamás édesanyja, Gráczol Bernadett nagyon büszke gyermekére. Tomi három hónapja kezdte a modellkedést, a sportban is komoly sikereket ér el, de csak addig fognak gyermekszépségversenyekre járni, amíg a kisfiúnak is van kedve hozzá.

Tarsoly Zsófia a Little Miss Europe díjat nyerte el. A 11 éves kislány Biharkeresztesről származik, régóta sportol, a modellkedést tavaly kezdte.

Domonkos Panka szintén kiemelkedően teljesített Dubajban - bár még csak 10 éves, igazi kifutómodell, és a Szupermodell díjat hozhatta el. Korábban Bulgáriában már nyert világversenyt.

A magyar csapat vezetője, Bartalovics Ildikó is büszke a gyermekek helyezéseire. Szerinte ilyen eredményekért nem csak szépnek, hanem tehetségesnek is kellett lenniük a résztvevőknek.

Tamás és Zsófi egyébként márciusban Bulgáriában újra világversenyen vesznek részt, már készülnek a megmérettetésre.

Oszd meg a cikket, ha te is büszke vagy!

Az oldalon megjelent tartalmak forrásmegjelöléssel szabadon terjeszthetők.