Top Ad 728x90

Ezt a cigány párt keresik - Leütöttek egy nőt a buszon Kőbányán

Keresi a rendőrség azt a két elkövetőt akik a buszon szidalmaztak, majd megütöttek egy utast. Az esetről felvétel is készült, amelyet a cikkben megtekinthettek. Ha valaki tud valamit róluk értesítse a rendőrséget!


A felvételen jól látszik, hogy az ismeretlen elkövetők (akik valószínűleg nem a napon barnultak és nem is az idén) 2016. december 11-én Kőbányán, este a 9-es buszon ültek oda az egyik hölgy utashoz, majd elkezdték fenyegetően szidalmazni.
A nő egy idő után megelégelte a verbális bántalmazást és a buszvezetőhöz fordult segítségért. Amikor aztán a busz megállt, a cigány férfi és nő  tettlegességhez folyamodtak, megütötték a hölgyet, aki a földre esett.
A támadók ezután - mint aki jól végezte dolgát - a Népliget irányába távoztak.


A rendőrség kéri, hogy aki a felvételen látható férfit és nőt felismeri, tartózkodási helyükről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-263-7200-ás telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén vagy írjon a 10rk@budapest.police.hu e-mail címre.

Oszd meg, hátha valaki tud segíteni, hogy rendőrkézre kerüljenek ezek a nem hiába születettek!


Az oldalon megjelent tartalmak forrásmegjelöléssel szabadon terjeszthetők.