Top Ad 728x90

Berúgott, majd a kocsmából hazafelé elhagyta halott édesanyját


Elhagyta az édesanyja hamvait a kocsmából hazafelé, most kétségbeesetten keresi őket egy angol férfi.

Minden útvonalat végigjárt, amerre hazamehetett, de nem bukkant a hamvak nyomára.

Kétségbeesetten keresi édesanyja hamvait az a biztonsági őr, akinek elképzelése sincs, hol hagyhatta őket, amikor a helyi kocsmából hazafelé igyekezett - írja a Daily Star.

Paul Gale elmondta, addig nem nyughat, amíg az urna elő nem kerül. A 39 éves férfi szeptember 22-én vehette fel anyja földi maradványait a krematóriumban, miután egész éjszaka dolgozott.

Gale ezek után barátnőjével együtt tért be a helyi pubba, ahol elfogyasztottak néhány italt. A nő később hazament, Gale azonban kimerültségében elaludt, és fel kellett ébreszteni.

“Őszintén nem emlékszem, hol hagyhattam el a hamvakat. Édesanyám tavaly október 13-án halt meg a covid következtében, és mindössze 13 napom volt magamhoz venni a hamvait. Éjszakai műszakban voltam, mielőtt átvettem őket, ami nem volt a legjobb döntés, mivel maga az út is 45 percbe telt” - mondta a férfi.

Amikor Gale egyedül elhagyta a pubot, a biztonsági felvétel alapján még nála volt a csomag, de haza már nem érkezett vele. A férfi azóta minden útvonalat végigjárt, amerre hazamehetett, a boltokba és a gyorséttermekbe is betért, de nem bukkant a hamvak nyomára.

A férfi a rendőrséggel is felvette a kapcsolatot, tőlük azonban azt a választ kapta: nem nyomozhatnak az ügyben, hiszen nem történt bűncselekmény. Mindössze annyit sikerült kiderítenie, hogy az út egy szakaszán még az utcai kamerák felvételén is látható nála a csomag.

“Borzalmasan érzem magam, és végképp nem akartam a Facebookon posztolni erről, de akárhogy is, csak vissza akarom kapni őt. Mindent elhanyagoltam miatta, a munkát és a kapcsolatomat is beleértve. A testvéreim nagyon megértőek voltak, de tudom, hogy az én hibám az egész. Habár aggódom, ez az ügy mennyit vesz ki belőlem, addig nem lesz nyugtom, amíg vissza nem szerzem anyámat” - mondta Gale.


Az oldalon megjelent tartalmak forrásmegjelöléssel szabadon terjeszthetők.