Top Ad 728x90

Agyrém: XII. századi templomot romboltak porig Németországban

A fejlett nyugaton olyan folyamatok zajlanak, amikre nehéz szavakat találni. Dübörög az iszlamizáció, minden kisebbség jogaira figyelnek, azonban a hajdani európai kultúra nyomait, emlékeit buldózerekkel rombolják porig.


A napokban olyan dolog történt, ami példátlan a mai modern Európában és reméljük az is marad. Az Észak-Rajna-Vesztfáliai Immerathban ledózerolták a St. Lambertus katolikus templomot.

A falu templomát műemlékként tartották számon, mégis lebontották: egy lignitbánya lett a veszte, az ember azt gondolná, hogy ilyenek csak Afrikában történhetnek, de nem, itt a szomszédunkban rombolnak le csodálatos középkori templomokat.


Az első, egyhajós román stílusú templomot valószínűleg még a XII. században emelték, majd a XIV. században meghosszabbították.

Tényleg ennyit ér a nyugati, "fejlett" embernek a múltja és a történelme? Így el kell tékozolnunk azt, amit az őseink hagytak ránk? Ha ez a fejlődés, akkor köszönjük, nem kérünk belőle!

Ez még nem minden, a kapitalista üzleti érdekek, akiknek nem szent se Isten, se ember nemrég döntést hoztak arról is, hogy Kerpenben a Michael Schumacher nevét viselő gokartpályát is lebontják, hogy a helyén bánya működhessen.

A bontással nem csak a pályát szüntetik meg, hanem az ott működő sportklub további működését is ellehetetlenítik.

Ne hagyjuk, hogy Magyarország is elinduljon ezen az úton!

Oszd meg, ha szerinted is felháborító az eset!

Az oldalon megjelent tartalmak forrásmegjelöléssel szabadon terjeszthetők.