Top Ad 728x90

Tömeggyilkossággal vádolom azokat akik kinyitották a határokat az idegenek milliói előtt

Az alábbi ütős, szókimondó, ámde annál több igazságtartalommal bíró sorokat Toroczkai László, a Jobbik alelnöke tette közzé facebook oldalán.

Az alábbiakban változtatás nélkül közöljük Toroczkai László bejegyzését a hozzá csatolt képpel együtt:

A képen látható két fiatal (20 és 21 éves) lány, Laura és Mauranne nem statisztikai számadatok, hanem két gyönyörű, intelligens, érző ember. Volt.


Marseille pályaudvarán ugyanis egy tunéziai bevándorló elvágta az egyik lány torkát, és felvágta a másik francia lány hasát. Megölte őket. Immáron olyan sok a támadás az előbb-utóbb káoszba fulladó Nyugaton (is), hogy már nem is számoljuk a halottakat.

Tömeggyilkossággal vádolom azokat a politikusokat, akik a sötét lelkű pénzemberekkel a hátuk mögött, tudatosan lehetővé teszik ezt a káoszt. Akik kinyitották a határokat az ellenőrzés nélkül érkező idegenek milliói előtt, miközben egyre durvábban figyelik meg és ellenőrzik az adófizető, törvénytisztelő bennszülött polgáraikat. Akik elveszik a hagyományokat, szétzúzzák az összetartó közösségeket, hogy helyébe a nihilizmust hozzák, a depressziót, a mozifilmek hamis világát, az őrületet.

Oszd meg a cikket, ha szerinted is nagy igazság!

Az oldalon megjelent tartalmak forrásmegjelöléssel szabadon terjeszthetők.