Top Ad 728x90

Így csinálnak viccet Trianonból a kétfarkúak

A napokban tette közzé a kutyapárt facebook oldalán a lenti képet, melyen szánalmas módon a magyar nemzet tragédiájából csinálnak viccet. Szánalmas és felháborító, de jól tükrözi a mai fiatal liberális "értelmiség" értékrendjét.


A kép mellé ráadásul ezt a nagyképű, fellengzős szöveget csatolták:
Szeretnénk megszólítani a nagymagyar szavazókat is az olimpia ellen végett
Gusztustalannak tartom, hogy képesek minden olyan embert, aki kicsit is igazságtalannak tartja a nemzet tragédiáját lenézni és butának bélyegezni. Gratulálok, ezzel jól bemutattátok milyen is a mai magyar fiatal liberális tábor egy jó része.

Közben persze nyilván arról még nem is esett szó, hogy a Történelmi Magyarország  körvonala nem csak a határrevízió követelését jelentheti. Sok embernek, akik a határainkon túl élnek - sokszor hatalmas diszkriminációval szembenézve nap mint nap - és vállalják magyarságukat ez a szimbólum a nemzethez tartozást is jelenti.

Értem én, hogy viccpárt, meg hasonlók, na de akkor miért nem látjuk az oldalukon a cigány integrációval, vagy a MAZSIHISZ hisztijeivel kapcsolatos "vicceket"? Ja, hogy az ízléstelen? Megsúgom ezzel is legalább annyi, ha nem több embert bántotok meg.

Kedves Kétfarkúak, mindenki jobban járna, ha kivonulnátok végre a közéletből. Nektek is jobb lenne, ha visszatérnétek a romkocsmákba vedelni a hatszáz forintos rozéfröccsöket, "mert az milyen kúl", vagy a földalatti goapartikra nyomni a szintetikát!

Oszd meg, ha szerinted is gáz amit művelnek!

Az oldalon megjelent tartalmak forrásmegjelöléssel szabadon terjeszthetők.