Top Ad 728x90

Hihetetlen dolog történt a férfivel miután megnyerte a lottót


A michigani férfi nem tudta átvenni nyereményét.

Holttestet sodort a partra a víz szeptember 24-én a Huron-tó egyik öblénél. A nyomozás során megállapították, hogy az 57 éves Gregory Jarvis az elhunyt. A férfi tárcájában egy nyertes lottócédulát találtak – emiatt egy időre felmerült az idegenkezűség gyanúja is.

 A Fox News szerint a michigani férfi 45 ezer dollárt (közel 14 millió forint) nyert a cédulával.

Az ABC12-nek megszólalt egy étterem tulajdonosa: elmondása szerint Gregory Jarvis minden áldott nap megfordult náluk. A férfi nyereményéről is tudott: Jarvis állítólag mindenkit meghívott egy körre, amikor megtudta, hogy nyert.

A nyereményét később sem tudta átvenni, ugyanis az államban a TB-kártya felmutatása ellenében fizetik ki a lottónyereményeket, ő pedig épp nem rendelkezett érvényes igazolvánnyal. Jarvis igényelt egy új kártyát, amikor megtudta, hogy megütötte a főnyereményt – ám az haláláig nem érkezett meg.

A nyomozás jelenlegi adatai szerint a haláleset úgy történhetett, hogy Gregory Jarvis épp próbálta kikötni a csónakját, de elvesztette az egyensúlyát, beverte a fejét a csónakba, és elájult – majd a víz elsodorta és megfulladt.

A hírek szerint a férfi nyereményét családja átveheti majd.


Az oldalon megjelent tartalmak forrásmegjelöléssel szabadon terjeszthetők.