Top Ad 728x90

Szörnyű CBA reklám vs. valóság

Nemrég megjelent a CBA legújabb cukiskodó reklámja, amelyben Kasszás Erzsi énekelgetve adja elő milyen egy csudijó hely is ez a CBA. Mindezt olyan ártatlan képpel, mintha a franchise hálózat üzleteiről a legtöbbünknek nem a zöldséges ládákban rohadó banán és a száraz zsemle jutna eszébe.

Milyen is a reklám?

Maga a reklám egyébként önmagában a valóságtól eltekintve is valami iszonyúan borzalmas lett. Aki eddig nem járt az üzlet boltjaiba az a reklám hatására valószínűleg ezután sem fog.

Íme a csodás remekmű:

Na de mi is a valóság? 

A szomorú igazság az, hogy a CBA üzleteinek többsége már régen nem a minőségi jelzővel fémjelzett magyar kisbolt. Mindezért nem a vásárlók kényessége, vagy a közvéleményt ellenük hangoló akciók a felelősek.

Sőt a besavanyodott, mogorva eladókat és árufeltöltőket sem okolhatjuk, hiszen ők minek is örülnének? A kritikán aluli fizetésüknek? A borzalmas munkakörülményeknek? Annak, hogy nap mint nap át kell verniük a vásárlókat?

A CBA-ról jó ideje legtöbbünknek a zöldségesládákban rohadó banán, a kétnapos száraz zsemlék és az alkohollal lemosott szavatossági idő jut eszébe. Silány minőségű, lejárt szavatosságú termékek, repedt járólapok, kosz. Ez jellemzi a hálózat üzleteinek egy jelentős részét, legtöbben már ha meglátjuk a CBA feliratokat messziről elkerüljük az adott üzletet.

Kedves CBA marketingesek! Vásárlókat nem az ilyen pusztítóan alpári reklámokkal tudtok szerezni, hanem minőségi termékekkel, olcsó árakkal, kedves kiszolgálással és nem utolsó sorban megfelelő higiéniai körülményekkel. Kérjük ezt fontoljátok meg!

Oszd meg a cikket, ha szerinted is jogosak az észrevételeink!

Az oldalon megjelent tartalmak forrásmegjelöléssel szabadon terjeszthetők.