Top Ad 728x90

Megverték a pécsi állatkínzót

A napokban körbejárta a facebookot egy bejegyzés amiben egy nő arra hívja fel a figyelmet, hogy egy pécsi, látszólag roma származású fiatalember egy kicsi, maximum pár hónapos macskát kínzott. A kegyetlenkedését videóra rögzítette, ez került ki az internetre.


A videókon többek között eldobja, sírásig rázza, falnak rúgja, majd egy fagyasztóba teszi a védtelen állatot. A baranyai állatvédők is szembesültek a történtekkel, akik azonnal jelentkeztek a kiscicáért és biztonságos helyre vitték a remegő, terrorban tartott állatot, aki még enni is alig tudott.

A fiú kiscicát orvos is megvizsgálta, ahol kiderült, hogy a hasával, a füleivel és a hátsó lábaival is baj van, így most még pontosabb diagnózis felállítására van szükség.

A cica új gazdái mindeközben feljelentést tettek, reméljük, hogy megfelelő mértékű büntetést kap kegyetlenkedéseiért, hiszen ezt a féle magatartást semmilyen módon nem szabad tolerálni és főleg nem akkora büszkeség, hogy mindezt videóra vegyük. Azt gondoljuk a fiúnak súlyos mentális problémái lehetnek, ha képes ilyen mértékű kegyetlenkedésekre.

Nem egyedi eset egyébként, hogy roma fiatalok videóra veszik, ahogy brutális módon állatokat kínoznak, nemrégiben például a deteki alpolgármester fia vette videóra, ahogy baseballütővel agyonver egy kiskutyát.

Közben a borsonline úgy értesült, hogy a fiút radikális állatvédők megverték Pécsett, bizonyára olyan jóérzésű emberek voltak akik nem tolerálják az ilyen kulturálatlan viselkedést. A cikk alatti komment szekcióban többen is jelezték felháborodásukat, van aki a fiú pontos címét is leírta, de azt is jelezte egy kommentelő, hogy bujkál, mert több fenyegetést is kapott.

Szerintetek is így kéne bánni az ilyen kegyetlenkedő állatkínzókkal? Írjátok le kommentben a véleményeteket!

Oszd meg a cikket, hogy lássák nem érdemes védtelen állatokat kínozni!

Az oldalon megjelent tartalmak forrásmegjelöléssel szabadon terjeszthetők.