Top Ad 728x90

Óránként négyezer forintért lehet parkolni a szolnoki kórháznál

Negyedóránként 1000 forintot kell fizetnie annak, aki a szolnoki kórháznál fél óránál tovább parkol – számolt be a Vastagbőr. A városban másutt 340 forint óránként a parkolás díja.


Azt írják: a parkolás már csak azért is sarkalatos kérdés, mert megyei kórházról van szó, más településekről is járnak ide betegek, de a szolnoki buszpályaudvarról mindössze két kora reggeli járattal lehet átszállás nélkül odajutni.

A Vastagbőrnek már arra is több mint egy hónapot kellett várnia, hogy válaszoljon az intézmény, mert tavaly december óta a kórházak nem nyilatkozhatnak az állami fenntartó engedélye nélkül. A főigazgató annyit közölt, hogy a díjról a kórház menedzsmentje döntött, és lassan már három éve ilyen díjszabással működik a parkoló, azért, hogy ne használják a betegek és a látogatók.

A legnagyobb baj, hogy a sürgősségi osztály például ebből a parkolóból nyílik. Így a beteget szállító hozzátartozónak három lehetősége maradt: vagy máshol parkol, a beteg pedig átsétál a sürgősségire; vagy leparkol a kórház előtt, aztán magára hagyja a beteget, hogy odébb álljon, mielőtt letelik az ingyenes fél óra; vagy kifizeti a horribilis összeget.

Oszd meg, ha szerinted is felháborító!
Forrás: 24.hu

Az oldalon megjelent tartalmak forrásmegjelöléssel szabadon terjeszthetők.