Top Ad 728x90

Így védik kétségbeesetten a migránsokat liberális Dán újságírók

Toroczkai László tette közzé facebook oldalán nemrégiben a következő történetet. A dán újságíró klasszikus esete annak a magyarországon is elterjedt liberális felfogásnak, miszerint a bevándorlókkal semmi gond sincsen. A nyilvánvalóan illegális bevándorlók által elkövetett nemi erőszakokat is a saját népe fiaira kenné. Gyalázatos! 


A továbbiakban Toroczkai bejegyzése következik változtatás nélkül idézve:

Elkövettem azt a hibát, hogy előzetes ellenőrzés nélkül adtam interjút egy külföldi médiumnak, de már megint olyan sokan jöttek, hogy egyszerűen nem volt rá időm. Így rabolt el ma a drága időmből több mint egy órát Dánia vezető napilapjának, a balliberális Politiken című újság két munkatársa.


A fotón közöttük a velük érkezett magyar tolmács áll, akinek nem nagyon volt lehetősége megszólalni, mert az interjú közben angolul kellőképpen heves vita bontakozott ki a riporterek és közöttem, nem lett volna türelmem a fordításra várni.

A téma természetesen az illegális bevándorlás volt. Ismét meggyőződhettem arról, hogy a nyugat-európai újságírók jelentős része olyan, mintha hipnózis alatt lenne. Süketek párbeszéde volt már megint, valahogy így:

- A bűnügyi statisztikák is jelentősen változnak ott, ahol a migránsok tömegesen megtelepszenek.

- Nem változtak a bűnügyi statisztikák.

- Ne vicceljen. Maga nem hallott még arról, hogy például a szomszédos Svédországban mennyi a nemi erőszak, amit jellemzően migránsok követnek el?

- Nincs ilyen.

- Ma is posztoltam egyet, élőben közvetítették a migránsok, ahogy megerőszakolnak egy svéd nőt.

- Nem láttam még ezt a hírt.

- Én tudok róla, Ön pedig, aki a legnagyobb dán újság riportere még nem hallott arról, hogy mi történt a szomszédos országban? De azt azért tudja, hogy Svédország a dél-afrikai Lesotho után ma már a második helyen áll a nemi erőszakok számát illetően?

- Kérdés, hogy mi számít nemi erőszaknak.

- Szerintem egy nő el tudja dönteni, hogy megerőszakolták vagy sem. Svédországban Ön szerint miért nőtt meg ilyen óriási mértékben a nemi erőszakok száma? 

- Nem hiszem, hogy a migránsok miatt.

- Hát akkor mi történt ezekkel a szőke, viking férfiakkal, mi változott meg?

- Sok minden.

- Ha ez így lenne, miért nem nőtt meg ilyen brutálisan, ugrásszerűen a nemi erőszakok száma mondjuk Lengyelországban vagy Magyarországon, ahová nem költözött be több millió bevándorló az elmúlt két évtizedben?

Erre már csend volt a válasz.

Oszd meg, ha szerinted is gáz ez a szintű idiotizmus!

Az oldalon megjelent tartalmak forrásmegjelöléssel szabadon terjeszthetők.