Top Ad 728x90

Tolvajt fogottt a profi boxoló

Nem mindennapi mentsége volt Harcsa Norbert ökölvívónak arra, amiért elkésett hetedik profi mérkőzésének mérlegeléséről. A huszonnyolc éves sportoló pénteken csípett fülön egy tolvajt, aki ellopta egy kisfiú mobiltelefonját.

Éppen ültem volna be az autóba, amikor megláttam egy zokogó kisfiút az utcán. Elmondta, hogy elvették tőle a telefonját. Láttam, hogy az út túloldalán fut egy fiatalember, rögtön utánaeredtem. A rendőrség előtt értem utol, de a felszólítás ellenére sem akarta visszaadni a telefont. Ekkor közbeléptek a rendőrök is, így szerencsésen meglett a telefon. Sajnos így elkéstem a mérlegelésről, de legalább a gyorsítóedzés megvolt
- mondta az ökölvívó az M4 Sport stábjának.

 Az esetet követően a kisfiú édesanyja közösségi oldalán keresztül kereste azt a "Supermant", aki segített tízéves gyermekének.
A szálak végül összefutottak: az anya elérte Harcsa Norbertet és megköszönte neki, hogy segített fiának. Rácz Félix (Harcsa Norbert menedzsere és egyben a Felix Promotion tulajdonosa) pedig ingyen jeggyel lepte meg a családot, így a helyszínről szurkolhattak Harcsa Norbertnek, aki az észt Sergei Melis ellen győzedelmeskedett a székesfehérvári gálán.

Oszd meg a cikket, ha szerinted is példaértékű az ökölvívó tette!
Forrás: Alfahír

Az oldalon megjelent tartalmak forrásmegjelöléssel szabadon terjeszthetők.