Top Ad 728x90

Másnap visszavitték a lopott autót, ezzel a levéllel

Sok furcsa történetet olvashatunk az interneten, de alighanem ez az utóbbi idők egyik legfurcsább és legérdekesebb története. Miután ellopták az amerikai férfi autóját megrémülve kezdte keresni és a rendőrséghez fordult. Meglepetésére másnap reggel mikor felkelt az autója újra a háza előtt parkolt és egy levél várta a kocsiban némi pénzzel.


A levél tartalma az alábbi volt:
Szia!
Nagyon sajnálom, hogy elloptam a kocsidat, nem volt szándékos. Elküldtem az egyik haveromat a kocsikulcsommal, hogy elhozza nekem a piros subarumat, amit a környékeden hagytam. A barátom azonban a te autóddal tért vissza.
Reggel mikor megláttam a kocsit a garázsban nagyon megijedtem, hogy "ez bizony nem az én kocsim", szóval mellékeltem egy kis pénzt is az elfurikázott benzinre és még egyszer elnézést a kellemetlenségekért amit ezzel neked okoztam.
Ha szeretnél beszélni velem az esetről elérsz a **** telefonszámon.
Nem győzök elégszer elnézést kérni.
Sajnálom!

Egyébként az autó tulaja hozzátette facebook bejegyzésében, hogy a rendőrség megerősítette, néha előfordul, hogy egy kulcs segítségével több jármű is nyitható.
Ez akár Magyarországon is megtörténhet, sőt a néhol megjelenő kommentek alapján néhány emberrel már meg is történt. Figyeljetek, hogy olyan helyen hagyjátok az autótokat ahol ez nem történhet meg!

Oszd meg ha te is érdekesnek találtad a történetet!

Az oldalon megjelent tartalmak forrásmegjelöléssel szabadon terjeszthetők.