Top Ad 728x90

Itt a Piszkos Fred rajzfilm előzetese

Célegyenesbe érkezett Varsányi Ferenc animációs filmje, amit valószínűleg 2017-ben láthatunk majd a mozikban. A Rejtő Jenő művéből készülő egész estés animációs filmmel megcélozzák a külföldi közönséget is, külföldön a Dirty Fred címmel fog megjelenni. Az egész estés animációs film előzetesét lejjebb láthatjátok.


Mindig nagy örömmel számolunk be tehetséges magyar művészekkel és alkotásaikkal kapcsolatos hírekről, ilyen volt például a kisújszállási Pom Pom szobor, vagy a három perces, a magyar történelem 1100 évéről szóló kisfilm.

Most pedig egy csodálatos animációs filmről adhatunk hírt, íme a cselekmény:

A fergeteges humorú, sodró lendületű történet egzotikus szigeteken és San Franciscóban játszódik.
Történetünk a nagy gazdasági világválság után kezdődik, ez az a korszak, amikor minden megtörténhetett és meg is történt…
Fülig Jimmy kicsit naív, de tapasztalt tengerész, aki messze földön híres hatalmas pofonjairól, tagja lesz a fiatal, léha életet élő milliárdos, Theo expedíciójának.
Már az indulásnál óriási bajba kerülnek, ám ekkor lép színre a hírhedt Piszkos Fred, akitől mindenki retteg, de most Quebrát, a mexikói gengsztert kell elkapnia, és ennek, illetve a remélt pénzjutalom érdekében mindent és mindenkit hajlandó beáldozni.
Theo hajóján feltűnik Quebra szigetéről megszökött, gyönyörű Manuéla és ekkor megpecsételődik Theo sorsa.


Ha tetszett az előzetes osszátok meg ismerőseitekkel is!

Az oldalon megjelent tartalmak forrásmegjelöléssel szabadon terjeszthetők.