Top Ad 728x90

Titkos szerelmi háromszög bontakozott ki a Harry Potter filmek szereplői között


Még véletlenül sem arról a három szereplőről van szó, akire mindenki azonnal gondolna.

Talán még a legnagyobb Harry Potter-rajongók sem tudják, hogy a filmsorozat három sztárja évekkel a forgatások kezdete előtt titkos szerelmi háromszögbe bonyolódott egymással, írja a Daily Star.

A szomorú véget ért történet szereplői a Sybil Trelawney professzort alakító Emma Thompson, a gonosz Bellatrix Lestrange-t megszemélyesítő Helena Bonham-Carter és a kelekótya Gilderoy Lockhartot játszó Kenneth Branagh voltak.

Thompson és Branagh még 1989-ben házasodtak össze, de csak hat évig maradtak együtt. 1995-ben a pár bejelentette, hogy elválnak útjaik, miután az akkor 35 éves férfi megcsalta feleségét Helena Bonham-Carterrel.

Az új álompár nagy nyilvánosságot kapott, de a románc még annyi ideig sem tartott, mint Branagh házassága, miután 1999-ben szakítottak.

A szerelmi háromszög óta már évtizedek teltek el, mindhárman túl vannak a történteken. A közelmúltban azonban Emma Thompson egy interjúban arról beszélt, hogy szinte elviselhetetlen fájdalmat érzett, amikor kiderült, hogy Kenneth Branagh félrelépett.

Az Oscar-díjas színésznő éppen ebből a szenvedésből merített ihletet, amikor az Igazából szerelem című vígjáték ikonikus jelentében egy nyaklánc miatt szembesül azzal, hogy a férje - az azóta elhunyt Alan Rickman, aki ugyancsak szerepelt a Potter-filmekben - feltehetően megcsalja.

Ken nagyon összetörte a szívemet. Így pontosan tudtam, milyen érzés megtalálni egy nyakláncot, amit nem nekem szántak - mondta Emma Thompson.

A színésznő azt is elárulta, hogy a történtek óta már tisztázták a helyzetet Helena Bonham-Carterrel is, és évekkel ezelőtt békét kötöttek egymással.


Az oldalon megjelent tartalmak forrásmegjelöléssel szabadon terjeszthetők.