Top Ad 728x90

Csak fogyjon a Magyar - Felháborító reklámkampány az Igazi Csíki Sörtől

Magam sem hittem a szememnek, amikor a Facebookon az Igazi Csíki Sör által terjesztett felháborító feliratú gumióvszer került a szemem elé.

A betiltási botrányairól elhíresült Igazi Csíki Sör igazán felháborító marketingkampányba kezdett Erdélyben.

Egy zárt facebook csoportba tették ki az alábbi képet, a postoló állítása szerint Tusványoson osztogatták a "HÚZD RÁ SZÉKELY" feliratú, csíki logós óvszereket.

Csak ennyit fűzött hozzá: "Nem hittem a szememnek Tusványoson..."

Azt reméljük senkinek sem kell magyarázni, hogy az amúgy is fogyatkozó magyarság szempontjából ennek milyen káros üzenete is van.

Gondoljunk csak bele, ha a hedonista "fűvel-fával" kapcsolatokat kívánja népszerűsíteni az akció, az mennyire fér bele egy konzervatív értékeket közvetítő márka arculatába?

Ha viszont a népességszaporulat csökkentése a népszerűsíteni kívánt cél, akkor azt már ki sem kell fejtenünk senkinek, hogy miért is káros az üzenet.

Bármely megközelítést is vesszük alapul, egyik sem fér bele a cég által állítólagosan eddig közvetíteni kívánt értékrendbe.

Őszintén reméljük, hogy nem szándékosan, rosszindulatból indította a kampányt a cég, hanem csak egy balul elsült alapjaiban jó szándékú reklámfogásról van szó. Ellenkező esetben személy szerint a bezúzási szándékokra is más szemmel tekintek.

Nektek mi a véleményetek?

Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!

Képfeltöltés

Az oldalon megjelent tartalmak forrásmegjelöléssel szabadon terjeszthetők.