Top Ad 728x90

Így járatta le magát a Fidelitas elnökségi tagja (videó)

Kertész Csilla a Fidelitas elnökségi tagja sajtótájékoztatót tartott Salgótarjánban néhány társával. A sajtótájékoztató azonban nem éppen a legjobban sikerült, ugyanis nem elég, hogy a betanult szöveget nem sikerült hiba nélkül elmondani, de arra sem számítottak, hogy kérdéseket is tesznek fel a média megjelent képviselői.Értik, nem számítanak rá, hogy kérdéseket tesznek fel nekik egy sajtótájékoztatón.
Mint ahogy az a monológ elején elhangzik:
Közel egy hónapos kampány során több mint két ezer kampányt fognak országszerte kihelyezni a Fidelitasosok, és amely során a plakátnak a támogatását a Fidesz anyapártunktól kaptuk és kértük tőlük.
Az N1 tévé munkatársa azonban kérdéseket tett fel ezután, ami úgy látszik meglepte az elnökségi tagot. A kisasszony ugyanis a riporter kérdésére, hogy milyen bizonyítékaik vannak arra, hogy Simicska megvette a Jobbikot ezt válaszolta:
Megvette a Jobbikot, mert több ezer plakátot kitettek (...) kimutatták több helyen is, hogy ő az aki támogatja, a Jobbik mögött úgy áll, mint…ööö… és a saját érdekeit érvényesíti, tehát nem értékeket közvetít a Jobbik párt már, hanem a Simicska érdekeit, mint a milliárdos érdekeit.
A teljes videó itt tekinthető meg. Vigyázat, a nevetés szinte garantált!


Oszd meg a cikket ismerőseiddel is! 

Képfeltöltés

Az oldalon megjelent tartalmak forrásmegjelöléssel szabadon terjeszthetők.