Top Ad 728x90

180 ezret keres percenként Mészáros Lőrinc

Megjelent a napi.hu száz leggazdagabb magyart felsorakoztató listája, eszerint Mészáros Lőric az ötödik leggazdagabb magyar. Kis osztás-szorzás után hamar kiderül, hogy percenként csaknem 180 ezret keres az üzletember.Mészáros Lőrinc a tavalyi 31. helyről immár az 5. helyre csúszott fel a leggazdagabb magyarokat felsoroló listán. Az sem elképzelhetetlen, hogy hamarosan az élre tör.

A felcsúti polgármester vagyona csaknem százmilliárd forinttal nőtt a tavalyi évben. Igen, jól olvasta, ez nem elírás, százmilliárd forint. Ha továbbgondoljuk ez hozzávetőlegesen 180.000 forint percenként, háromezer forint másodpercenként.

Magyarország jobban teljesít, valóban, Mészáros úrnak egészen biztosan. Bizonyára mindannyiunk előtt felvillan a kép, amint a polgármester-üzletember-mezőgazdász-médiavállalkozó jó szokása szerint ártatlan arccal előadja, hogy becsületes vállalkozóként bárki könnyen kereshet ennyit.

Az egészben az a tragikomikus, hogy a nettó háromezer forint a mai Magyarországon sokak, a legtöbbek számára órabérnek is elérhetetlen, nemhogy az, hogy másodpercenként ennyit keressen valaki.

Valaki, aki egészen véletlenül a miniszterelnökünk gyerekkori barátja.

Írd meg kommentben a véleményed és oszd meg a cikket, hogy senki se maradjon le róla!

Képfeltöltés

Az oldalon megjelent tartalmak forrásmegjelöléssel szabadon terjeszthetők.