Top Ad 728x90

Így hazudik az Index: Betiltották a muszlim vallást Ásotthalmon?

Azt már megszokhattuk az Indextől és a hasonló alapvetően balliberális beállítottságú híroldalaktól, hogy nem lehet minden szavukat szentírásnak venni, de amit most műveltek az még tőlük is pofátlanság. Igen, a napokban nagy vitát kiváltó ásotthalmi rendeletről van szó.
Fotó: Mohai Balázs / MTI
Mint tudjuk az indexesek a hangulatkeltés nagymesterei, a napokban megjelent,  "Betiltották a muszlim vallást és a melegséget egy magyar községben" című cikküknek már a címe is hazugság, de minimum pofátlan hangulatkeltés és ferdítés.

Toroczkai László, Ásotthalom polgármesterének kezdeményezésére fogadták el a szóban forgó rendeletet, akiről  - mint bizonyára sokan tudjuk - egyáltalán nincs jó véleménnyel a balos sajtó. Korábban írtunk a Jobbik népszavazási kampányvideójáról, amiben szintén központi szerepet kapott ő és települése.
A cikkben pontosan idézik a rendelet pontjait, amelyben szó sincs a muszlim vallás vagy a melegség betiltásáról.

Nem tiltja a muszlim vallást,

csupán arról van szó, hogy a rendelet megtiltja az úgynevezett müezzint, ami a muszlim imára felhívó hangos ének. Ezen kívül megtiltja a burka, nikáb, csador és az úgynevezett burkini viselését, ami a teljes testet fedő lepel a muszlim nőknél.

Ezek alapján könnyen leszűrhető, hogy nem a muszlim vallást tiltották be Ásotthalmon, hanem annak az európai kultúrkörbe nem illeszkedő, az itteni normáknak megfelelő, a lakosság körében félelmet keltő részeit, amivel az őshonos, keresztény,  magyar többség érdekeit és nyugodt életét védik.

A homoszexualitást sem tiltja,

sőt pontosan kitér arra, hogy a hagyományos családmodellt és a házasságot lejárató propagandatevékenységet nem engedi. Tehát ha valaki meleg, de nem szórólapozik vagy tüntet, vonul fel a településen, azt semmilyen szankciókkal nem sújtja. Kifejezetten hangsúlyozza, hogy a performanszokat, demonstrációkat, plakát-, röplap- és hangreklámokat nem tűrik meg a településen a témában, tehát ez ügyben is felesleges a riadalomkeltés. 

Szóval kedves indexesek, kérjük nézzetek egy kicsit magatokba és gondolkodjatok el rajta, hogy jót tesz-e bárkinek is, ha az országnak jót akaró, cselekvő embereket próbáltok meg lejáratni!

Oszd meg a cikket, ha szerinted is felháborító az index újabb ferdítése!

Képfeltöltés

Az oldalon megjelent tartalmak forrásmegjelöléssel szabadon terjeszthetők.